Monday, March 14, 2011

Better Use The Other Heart

Καταγραφη figment, νουμερο εντεκα, τιτλος: Better Use The Other HeartUn bouquet des violettes: ζητείται μΕΡΩΣ].





- και πάλι, για πάντα, από όλα τα πράγματα που μπορούν να σου συμβούν ο θάνατος είναι το χειρότερο, αλλά και πάλι, υπάρχουν φορές που δεν είμαι καν σίγουρος για αυτό. αλλά δεν ξέρω, ποτέ δεν θα είμαι σίγουρος. σε κάθε περίπτωση. -
ετσι λεει ο λαρυγγας [πατα ντε] στο μπλογκ του. συμπασχω.

Αυτες τις μερες ακουω συνεχεια Nalyssa Green, το δισκο της barock, τον οποιο μπορεις να τον κατεβασεις δωρεαν στο site της [ναι, πατα τον τιτλο]. Υπαρχουν τεραστιες πιθανοτητες η Nalyssa να μην ειναι ανθρωπος.. Σοβαρολογω. Μοιαζει περισσοτερο με ενα πολυχρωμο επινοημα, το οποιο δυσκολευεσαι και να αποφασισεις απο πού εχει σκασει μυτη. Definitely like.

Επισης ακουω και May Roosevelt το δισκο της Panda, a story of love and fear. Την προτιμω μονη της, παρα με τον the boy. θα αγορασω και τον καινουριο της δισκο, haunted.

Theremin days αυτες οι μερες κι αν συνεχισω για λιγο ακομα ετσι, με βλεπω συντομα να πιστευω οτι ειμαι ηρωιδα του Τιμ Μπαρτον. Πλακα θα 'χει.



Better Use The Other Heart.
Το οποιο παει να πει οτι με αυτη δεν ειδαμε φως. Κολλησε στη λασπη και δεν τσουλαει.
Το οποιο παει να πει του κωλου λογοπαιγνια για να κρυβουμε αυτα που ντρεπομαστε να ομολογησουμε.
Καλυτερα να χρησιμοποιησεις την αλλη καρδια.
Την καβατζα. Αυτη με τις αντοχες και τις αναισθησιες. Αυτη που ντυνεται κυνικη και κινουμενη σε αργους ρυθμους, δινει μαθηματα υπομονης και συμπαντικης ανατασης.
Un bouquet des violettes.
Το οποιο παει να πει οτι, σ' αρεσει δε σ' αρεσει, το μωβ ειναι το χρωμα σου, πνιγμενο στο λευκο. Μπαινει στο δωματιο και πηδαει απ' το μπαλκονι. #οδηγια_του_σκηνοθετη.
Το οποιο παει να πει οτι οι λεπτομερειες που θυμασαι και αναπολεις ειναι αυτες που ξεχασε ο συνενοχος, ο ημουν-εκει-μα-δεν-καταλαβαινω-τι-λες. Το ζεις μονη σου.
Ενα μπουκετο βιολετες.
Απο αυτες που μολις θυμηθηκες οτι σου φερνουν αλλεργια. Αλλα θα τις μυρισεις και θα τις στολισεις και θα πεις και ευχαριστω γιατι τις παρηγγειλες, γιατι τις λαχταρησες κι οχι δε θα σε παρει ο υπνος γιατι το τελος ειναι αυτο που αξιζει να δεις.

Ζητειται μΕΡΩΣ.

[Max Baryshnikov]


[Δεν εβγαζα
ποτε νοημα.
Δεν ξερω
γιατι πρεπει
να βγαλω
τωρα.]

    Ησυχια.

No comments: